Steeds vaker verschijnen berichten in het nieuws over gevoelige informatie die op straat komt te liggen en inzichtelijk is voor onbevoegden. Welke risico’s loopt uw organisatie op dat vlak? Is uw organisatie bestand tegen dreigingen van cybercrime? 

SecVision biedt een uitgebreid portfolio aan diensten op het gebied van legal hacking (ook wel ethical hacking genoemd) en penetratietesten. Op welke manier kunnen onbevoegden toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens en uw computernetwerk? De diensten van SecVision bieden concreet inzicht in de risico’s die u loopt en hoe u de risico’s kunt wegnemen. Samen met een aantal zeer ervaren freelance hackers verzorgt SecVision het project. Van diepgaand technisch onderzoek tot duidelijke managementrapportage.

Een greep uit de mogelijkheden: 

Web application assessment Uw website, webshop of webapplicatie wordt onderzocht op mogelijke lekken en of informatie onterecht kan worden verkregen. Daarnaast wordt onderzocht in hoeverre legitieme gebruikers inzage kunnen krijgen in gegevens die niet voor hen bedoeld zijn. 

Mobile app assessment Mobile apps zijn helemaal hip. Echter, is uw mobile app wel goed beveiligd? Of is het misschien mogelijk de beveiliging van de app te omzeilen? Met de mobile app assessment van SecVision krijgt u inzicht in het beveiligingsniveau van uw mobile app en krijgt u praktische verbeterpunten aangereikt. 

Client assessment Er worden nog steeds veel client/server applicaties toegepast. Welke informatie is er allemaal op een werkplek te vinden? Welke informatie blijft achter op de werkplek nadat een applicatie is afgesloten? Met de client assessment krijgt u inzicht in de risico’s bij het gebruik van specifieke applicaties. 

Server assessment De aanvalsvectoren op servers zijn enorm. Op de hardware of hypervisor draait een besturingssysteem met daarop databases, services, CMS-systemen, plugins, libraries, API’s, middleware en applicaties. De server assessment geeft inzicht in de risico’s die uw organisatie loopt ten aanzien van deze systemen.

 WiFi assessment  Uw WiFi netwerk wordt onderzocht op lekken en mogelijk kwetsbaarheden. 

Internet connection assessment Uw internetverbinding is tijdens de dagelijkse werkzaamheden een nuttig hulpmiddel. Aan de andere kant is zo’n “opening in het netwerk” een mogelijkheid voor cybercriminelen om bedrijfsinformatie te achterhalen. De internet connection assessment van SecVision toetst uw internetverbinding van buiten op kwetsbaarheden en onderzoekt in hoeverre cybercriminelen toegang kunnen krijgen tot uw gegevens. 

Internal network assessment Onze legal hackers onderzoeken uw interne netwerk op kwetsbaarheden. Wat kan bijvoorbeeld een bezoeker die een laptop aan het netwerk koppelt vinden? Welke servers zijn er te vinden en tot welke informatie kan zo iemand toegang krijgen? Wordt misbruik door u gedetecteerd? Het internal network assessment geeft u duidelijkheid over de risico’s op dit vlak en geeft u concrete handvatten om de risico’s terug te brengen. 

Unlimited legal hack Door middel van alle mogelijke technieken, waaronder social engineering, wardriving, fysieke toegang en hacking wordt getracht toegang te krijgen tot uw organisatie en kostbare bedrijfsgegevens. De kwetsbaarheden in techniek en organisatorische maatregelen komen hiermee aan het licht. U krijgt concrete en toepasbare adviezen ter verbetering.

Meer informatie? Neem contact met ons op