Quick Scan Basis
Met de Quick Scan Informatiebeveiliging heeft u snel en effectief zicht op de status en het niveau van informatiebeveiliging binnen uw organisatie. Het resultaat van de Quick Scan is een helder overzicht van punten waar het “geregeld” is en waar zich aandachtspunten bevinden. De resultaten worden gerapporteerd op basis van de indeling van de ISO27001 of de NEN7510. De tijdsduur van de Quick Scan is afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de hoeveelheid stakeholders die worden geïnterviewd tijdens de scan.

Voor kleinere bedrijven of instellingen, of organisaties met een specifieke IT-behoefte kan de Quick Scan ook worden uitgevoerd op basis van de CIS Controls.

Quick Scan Plus
De Quick Scan Informatiebeveiliging Plus is iets intensiever en geeft u ook meer informatie. Naast het inzicht uit de Quick Scan wordt ook inzicht gegeven in het niveau van uw managementsysteem en de bijbehorende “opzet, bestaan en werking” van de bestaande informatiebeveiligingsmaatregelen. Ook hier wordt afhankelijk van de situatie gekozen voor de ISO27001 of de CIS Controls als raamwerk.