SecVision is specialist op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. We bieden een compleet portfolio en zijn klanten op strategisch, tactisch en operationeel niveau van dienst. Doordat SecVision geen leverancier is van specifieke oplossingen, zijn de adviezen objectief en wordt bij het beheersen en behandelen van risico’s altijd gezocht naar het optimaal gebruik van bestaande middelen van onze klanten.

Missie en Visie
Informatie is er in veel soorten en maten. Als informatiebeveiliger houden wij ons bezig met het waarborgen van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van deze drie vormen van uw informatie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat we onderwerpen als bruikbaarheid, werkbaarheid en efficiency niet uit het oog te verliezen. We zoeken daarom altijd naar de juiste balans tussen werkbaarheid en veiligheid.

We hebben ervaring in branches als lokale overheid, zorg, energie en de grootzakelijke markt. Normen als ISO27001/27002, NEN7510 en BIG (Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten) kennen voor SecVision geen geheimen. Daarnaast houden we ons bezig met vraagstukken op het gebied van privacywet- en regelgeving: Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR).

SecVision is gespecialiseerd in de organisatorische kant van informatiebeveiliging. Kernwoorden hierbij zijn information security management, risicomanagement, awareness en bewustwordingsprogramma’s. Ook kunnen we IT-technische beveiligingsonderzoeken verzorgen, zoals legal hacking en penetratietests. SecVision richt zich op kortdurende projecten, waarbij we uw organisatie een vliegende start geven en informatiebeveiliging (al dan niet opnieuw) op de kaart zetten.

Even voorstellen
Foto Corne_webCorné de Keizer is eigenaar van SecVision en Information Security Consultant. Met een achtergrond in de bedrijfskunde en IT houdt hij zich bezig met de processen rondom informatiebeveiliging en privacy, het opstellen en inregelen van beleid en het inregelen van risicomanagement.

Een andere specialiteit van Corné is het verzorgen van awarenessprogramma’s en -trainingen. In begrijpelijke taal en ondersteund met leerzame anekdotes weet hij zijn publiek bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging en privacy bij te brengen.

Corné heeft de volgende certificeringen:
– CISSP (Certified Information Systems Security Professional, sinds 2005)
– CISA (Certified Information Systems Auditor, sinds 2006)
– CEH (Certified Ethical Hacker, sinds 2018)
– CDPO (Certified Data Protection Officer, since 2020)